Vill du bli kund eller veta mer?
0771-545 000
Nyhet

Hans Andersson Recycling är nu Veolia.

Anna-Lena Elmeklo
Den 1 september 2017 förvärvade Veolia hela Hans Andersson Recycling Group AB inklusive dotterbolag och andelar i intressebolag. Samtidigt byter vi namn på Hans Anderson Recycling AB till Veolia Recycling Solutions Sweden AB.

Hur påverkas du som kund?

Vi fortsätter att bedriva vår verksamhet som tidigare och ni når oss på samma telefonnummer och adresser. Våra epostadresser är sedan den 10 januari fornamn.efternamn@veolia.com.

Följande företagsuppgifter gäller vid tecknande av avtal:

Veolia Recycling Solutions Sweden AB

Importgatan 45

422 46 HISINGS BACKA

Organisationsnummer: 556114-2810 

Hur påverkas ni som leverantör?

Vi fortsätter att bedriva vår verksamhet som tidigare och ni når oss på samma telefonnummer och e-postadresser. Förändringen för er är främst att ni måste säkerställa att ni sänder era fakturor till rätt bolag och att de innehåller alla uppgifter som krävs för att vi ska kunna betala i tid.

Följande mottagare för leverantörsfakturor gäller från 1 oktober 2017:

E-fakturor/GLN nummer: 7365561142815
PDF-fakturor: invoice.recycling@veolia.com
Pappersfakturor: Veolia Recycling Solutions Sweden AB
Box 2067, 422 02 GÖTEBORG

Eftersom vi kommer att hantera alla fakturor i en central funktion är det viktigt att de, utöver lagstadgad information, alltid innehåller korrekt beställarreferens. Vår beställarreferens består av fyra siffror. Fakturor utan denna information kommer att returneras för komplettering.

Frågor besvaras av kommunikationschef Anna-Lena Elmeklo:
anna-lena.elmeklo@veolia.com

 

Veolia är ett världsledande miljöföretag som tar ett helhetsgrepp om energi, vatten, återvinning och underhåll med industri och infrastruktur i fokus. Vi erbjuder våra kunder ett komplett serviceåtagande inom miljöområdet med tyngdpunkt på resursanvändningen och i Sverige finns vi från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. 

Det nya Veolia är nu ännu starkare och tar ett helhetsgrepp om energi, vatten, återvinning och underhåll med industri och infrastruktur i fokus. Vi kan därför erbjuda er som kund ett komplett serviceåtagande inom miljöområdet med tyngdpunkt på resursanvändningen och vi finns fortsatt representerade över hela Sverige - från Trelleborg i söder till Kiruna i norr.