Hans Andersson Recycling AB är nu Veolia Recycling Solutions, ett av Sveriges ledande återvinningsföretag. Koncernen sysselsätter över 450 anställda och omsätter drygt 2 MSEK. Vår affärsidé är att med marknadens bästa kompetens leverera effektiva återvinningstjänster som återför kretsloppet kvalitetssäkrade råvaror.

Till vår verksamhet i Skövde sökes en maskinförare.

Som maskinförare i produktionsgruppen arbetar du främst med att lossa, lasta och sortera material för återvinning genom att framföra hjullastare/truck/materialhanterare samt att kontrollera och rapportera eventuella avvikelser. I arbetet ingår även att utföra löpande underhåll och service av maskiner. Även andra arbetsuppgifter kopplat till rollen förekommer. Du arbetar ständigt för en säker, effektiv och ren arbetsplats samt hålla ordning och reda i verksamheten. Arbetet som maskinförare är till stor del av praktisk karaktär och bedrivs periodvis i ett högt tempo.

Vi ser att du har gymnasieutbildning eller motsvarande och goda kunskaper i svenska.
Du har körkort och har mycket god erfarenhet att köra hjullastare eller grävmaskin. Maskinförarbesvis och kunskap om återvinningsmaterial är meriterande. 

Vi ser gärna att du som person är ansvarstagande, har en hög arbetsmoral och är en flexibel lagspelare, som tycker om att ha kontakt med andra människor. 

Tjänsten är en heltidstjänst, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Skicka din ansökan till glenn.soderberg@veolia.com. Vi intervjuar sökande efterhand.