Hans Andersson Recycling AB är nu Veolia Recycling Solutions, ett av Sveriges ledande återvinningsföretag. Koncernen sysselsätter över 450 anställda och omsätter drygt 2 MSEK. Vår affärsidé är att med marknadens bästa kompetens leverera effektiva återvinningstjänster som återför kretsloppet kvalitetssäkrade råvaror.

Är du en positiv och serviceinriktad person och vill jobba som chaufför i Stockholmsområdet? Då är den här tjänsten något för dig! Vi växer och behöver utöka vår transportavdelning och söker därför C-korts chaufförer till flera av våra olika transportområden inom affärsområdet Återvinning, bland annat till våra lastväxlare och baktömmande bilar.

Vem söker vi? Vi ser gärna att du som person är en serviceinriktad, flexibel lagspelare som tycker om att ha kontakt med människor. Innehar C-kort och giltig YKB utbildning. Du har god lokalkännedom, gott ordningssinne och är driven att göra ett bra jobb. Är du en självgående och engagerad person så kommer du att trivas i den här tjänsten.

Ansökan Rekrytering kommer att ske löpande, skicka därför gärna in din ansökan komplett med CV och personligt brev så snart du kan till: rekrytering@hansandersson.se. Märk ditt mail med ”Chaufför Återvinning Stockholm”. Frågor om tjänsten besvaras av roy.oberg@hansandersson.se

Varmt välkommen med din ansökan!