Är du en positiv och serviceinriktad person och vill jobba som chaufför i Göteborgsområdet? Då är den här tjänsten något för dig! Vi växer och behöver utöka vår transportavdelning och söker därför chaufförer till våra olika transportområden.

Vem söker vi? Vi söker dig som är noggrann, har gott ordningssinne och håller en hög servicenivå och som alltid har säkerhet i fokus. En central del i arbetet är att vara en god ambassadör av Veolia Recycling, då du är vårt ansikte utåt när du möter våra kunder. Vidare är du prestigelös som person, har förmåga att lösa problem och är duktig på att prioritera. Du är en positiv teamspelare som bidrar till att föra vår verksamhet framåt.

 

Miljövärd – chaufför med B-körkort

Som miljövärd hos oss kommer du att ansvara för servicetjänster i de miljörum som finns ute hos våra kunder. Du kommer att ansvara för tömning och insamling av återvinningsmaterial, miljörumstvätt, uppskyltning samt all övrig service som skapar en trevlig återvinningsmiljö. För att söka tjänsten behöver du inneha B-körkort samt ha god lokalkännedom.

Rekrytering kommer att ske löpande, skicka därför gärna in din ansökan komplett med CV och personligt brev så snart du kan till: rekrytering@hansandersson.se. Märk ditt mail med ”Chaufför Miljövärd Göteborg”. Sista ansökningsdag 2017-11-30.

 

Chaufför kranbil

Vi söker dig som har yrkesförarkompetens, C-körkort, krankort samt digitalt färdskrivarkort. Det är meriterande om du har god lokalkännedom i Göteborg samt erfarenhet av liknande tjänster som innebär kranbilskörning.

Rekrytering kommer att ske löpande, skicka därför gärna in din ansökan komplett med CV och personligt brev så snart du kan till: rekrytering@hansandersson.se. Märk ditt mail med ”Chaufför Kranbil Göteborg”. Sista anökningsdag 2017-11-30.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Veolia Recycling Solutions är en del av Veolia Nordic som är ett världsledande miljöföretag och som tar ett helhetsgrepp om återvinning, energi, vatten och underhåll med industri och infrastruktur i fokus. Vi erbjuder våra kunder ett komplett serviceåtagande inom miljöområdet med tyngdpunkt på resursanvändning och i Sverige finns vi från Trelleborg i söder till Kiruna i norr