Hans Andersson Recycling AB är nu Veolia Recycling Solutions, ett av Sveriges ledande återvinningsföretag. Koncernen sysselsätter över 450 anställda och omsätter drygt 2 MSEK. Vår affärsidé är att med marknadens bästa kompetens leverera effektiva återvinningstjänster som återför kretsloppet kvalitetssäkrade råvaror.

Veolia växer och till vårt nya affärsområde recycling och en nyinrättad tjänst söker vi nu en erfaren och driven controller. Vill du vara med på denna spännande resa och utveckla affären i väst?

Hos Veolia blir du en del av ett globalt världsledande företag med tillgång till internationell spetskompetens. Du får arbeta i ett företag som genomsyras av entreprenörsanda och korta beslutsvägar där din roll är mycket viktig för företagets fortsatta utveckling. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med regionchefen för att utveckla affären och du har stora möjligheter att påverka rollen. Tjänsten är placerad i Göteborg och du rapporterar till bolagets controllerchef och du ingår i regionens ledningsgrupp.

Övergripande ansvar och arbetsuppgifter:

  • Budget- och prognosarbete, samt uppföljning
  • Avvikseluppföljning
  • Analyser
  • Rapportering till moderbolaget
  • Stöd till regionledningen för styrning och utveckling av verksamheten
  • Lönsamhetsuppföljning och beräkningar (t.ex. process, projekt, kundcase, prospects)
  • Nyckeltalsberäkningar
  • Utveckla rutiner och system

Vi söker dig som har civilekonomexamen eller liknande och som har minst 3 års arbetslivserfarenhet från kvalificerat controller arbete och rapportering. Meriterande är erfarenhet från producerande bolag. Du är noggrann, analytisk, driven och kommunikativ. Vi tror att du är nyfiken och har stor vilja att förstå den verksamhet du verkar inom och du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska samt arbetar effektivt med moderna IT- verktyg. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Jerrie. Välkommen att ansöka med CV och personligt brev på www.jerrie.se. Då urval sker löpande ansök snarast, dock senast 19 november. Vid frågor kontakta Malin Persson 0735-124498, malin.persson@jerrie.se