Hans Andersson Recycling AB är nu Veolia Recycling Solutions, ett av Sveriges ledande återvinningsföretag. Koncernen sysselsätter över 450 anställda och omsätter drygt 2 MSEK. Vår affärsidé är att med marknadens bästa kompetens leverera effektiva återvinningstjänster som återför kretsloppet kvalitetssäkrade råvaror.

Vi söker nu en regioncontroller till Veolia Recycling Solutions. Som regioncontroller kommer du arbeta tätt tillsammans med regionchefen för att utveckla affären, detta är en ny tjänst vilket innebär att du har möjlighet att påverka rollen. Du kommer ingå i regionens ledningsgrupp och rapportera till controllerchefen. Tjänsten är placerad i Stockholm/Västberga och vissa resor inom regionen kommer ingå. 

Organisationen präglas av ett entreprenörsdriv och en vilja att hitta nya affärer och möjligheter. Som regioncontroller kommer du arbeta med, samt göra uppföljning av, budget och prognos. Du stöttar regionledningen med ekonomiska analyser för att utveckla verksamheten och arbetar även till stor del med rapportering till moderbolaget. I arbetsuppgifterna ingår nyckeltalsberäkningar, lönsamhetsuppföljning och beräkningar för exempelvis projekt och olika kundcase. Du kommer även vara med och utveckla rutiner och system. 

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi och goda redovisningskunskaper. För att passa i rollen har du minst tre års erfarenhet som controller, gärna från en liknande bransch. Du har goda kunskaper i Excel och är en van systemanvändare, har du tidigare erfarenhet från IFS är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. 

Som person är du driven och analytisk. Detta är en affärsnära roll och vi ser därför att du är nyfiken på att sätta dig in i verksamheten och att du vill vara med och påverka. Du är orädd som person som kommer med initiativ och tycker om att utveckla processer och rutiner. Utöver detta har du en förmåga att kommunicera med personer på olika nivåer. 

Vad du får i gengäld
Denna tjänst passar dig som är affärsinriktad och vill vara med på denna spännande resa och utveckla affären i östra Sverige. Hos Veolia blir du en del av ett globalt världsledande företag med tillgång till internationell spetskompetens. Du får arbeta i ett företag som genomsyras av entreprenörsanda och korta beslutsvägar där din roll är mycket viktig för företagets fortsatta utveckling. Som anställd på Veolia har du möjlighet att utvecklas på många olika sätt och det finns många karriärmöjligheter inom koncernen. Veolia arbetar nationellt och internationellt med utbildningsprogram som ser till att deras anställda har rätt kunskaper och får möjlighet att utvecklas inom sitt yrke.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Veolia med Hays. Läs mer och ansök på www.hays.se 
Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mari Jehrlander, 070 450 60 02 eller Malin Ahlström, 070 450 60 10. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Varmt välkommen med din ansökan!