Vår vision är att bli Sveriges ledande serviceföretag inom återvinning och miljö. För att nå dit investerar vi kontinuerligt i både vår personal och i utvecklingen av nya tjänster och produkter som kan hjälpa dig som kund att uppnå dina hållbarhetsmål.

Med tjänster som är enkla att beställa och enkla att använda gör vi det enkelt för dig att vara klimatsmart. Ingen kund är för liten eller för stor för oss. Vi anpassar våra tjänster efter dina behov – oavsett om du jobbar på en kommun, på ett kontor, inom industrin eller med kommersiella fastigheter.

Som en del i den gröna omställningen vårt samhälle står inför satsar vi stort inom biobränslen, med ambitionen att bli en ledande och komplett leverantör. Med expertis inom bränsleframställning kan vi hjälpa dig som kund med hållbara bränsleleveranser.

Vi är också en aktör i framkant av den cirkulära ekonomin. Som en del i vår strategi arbetar vi tillsammans med tillverkande företag med att skapa stängda loopar. Det innebär att deras avfall bearbetas på ett sånt sätt att de själva kan använda det i produktionen igen.