Vill du bli kund eller veta mer?
0771-545 000

Easycling för

fastigheter med bostäder.

En förutsättning för att återvinningen ska fungera är att systemet är enkelt att förstå och enkelt att använda. Därför tar vi hand om allt avfall utom hushållsavfallet. Dessutom erbjuder vi uppstartsmöten, utbildning för de boende, skyltar, dekaler och annan information. Självklart beror mängden och typen av avfall på antalet fastigheter och vilka som bor där – därför anpassar vi alltid alla våra tjänster efter just din fastighet eller förening.

Smart och smidig återvinning.

Du får all utrustning du behöver och vi sköter all service runt omkring. Du får en kontaktperson som ser efter just dina behov och supporten är bara ett telefonsamtal eller ett klick bort – skulle du till exempel behöva en container för den årliga vårstädningen, ordnar vi så att den snabbt är på plats.

Läs mer

Rent och fräscht miljörum.

Ett nära och rent miljörum är av största vikt för att människor ska vilja återvinna. Därför håller vi snyggt och ser till att återvinningskärlen är fräscha och töms regelbundet. Vi arbetar också med innovativa informationslösningar som gör det ännu enklare – och roligare – att återvinna.

Läs mer

Tjäna pengar på att återvinna.

Tack vare att våra miljöfordon kan samköra så mycket material som möjligt när vi väl är på plats blir transportkostnaderna lägre. Du får en återvinningsplan anpassad efter just din förening eller fastighet och betalar därför aldrig för mer än du behöver. Om du vill ordnar vi så att du får en fast månadskostnad – smidigt och smart utan överraskningar.

Läs mer

Smart och smidig hantering av förpackningar.

Förpackningar blir fler och fler i våra hushåll. Om de inte sorteras ut kan de motsvara mellan 35 och 50 procent av den totala volymen i ett blandat hushållsavfall. Det är volymer som är onödiga att betala för då förpackningarna faktiskt går att återvinna. Om din bostadsrättsförening exempelvis har sex sopkärl för blandat avfall
kan upp till hälften tas bort och ersättas med mindre kärl för återvinning av tidningar och förpackningar. Miljön förbättras och de boende blir nöjda när sorteringen kommer närmare och de slipper gå till en återvinningscentral.
Vanliga avfallstyper inom Fastigheter med bostäder
Bostad

Relevant och regelbunden information minskar restavfallet

Visa Case direkt

Avfallsutrustning för fastigheter med bostäder.

Här hittar du vår avfallsutrustning – speciellt anpassad efter de behov som finns i fastigheter med bostäder.