Vill du bli kund eller veta mer?
0771-545 000

Easycling för

lager och distribution.

Avfallshantering är inget man vill behöva fundera på – det ska bara fungera. Speciellt i en verksamhet med lager och distribution med högt tempo. Därför hämtar vi allt ert avfall, ser till att ni får all den utrustning ni behöver och sköter all service runt omkring. Våra tjänster stör aldrig ert arbete. Istället hjälper vi till att minska störningar – så att ni kan fokusera till hundra procent på att lagra och distribuera varor till era kunder.

Anpassad plan.

Vi sätter oss in i er verksamhet och tar fram en återvinningsplan anpassad efter er vardag – för att allt ska flyta på så smidigt som möjligt. Ni får en kontaktperson som ser efter era behov och supporten är bara ett klick eller ett telefonsamtal bort – vi är snabbt på plats om ni skulle behöva en extra hämtning.

Läs mer

Maximal miljövinst.

Vi skickar alltid avfallet direkt till rätt mottagare, till exempel som råvara till en industri, istället för att gå via en återvinningscentral för sortering. På så sätt minimerar vi onödiga transporter. Ni kan på ett smidigt sätt ta del av vår statistik och på så sätt följa miljöarbetet.  

Läs mer

Maximal återvinst.

Vi tar hand om allt ert avfall, och tack vare vår materialkunskap och vårt breda kontaktnät ser vi till att ni får rätt betalt för det. För att avfallet ska bli värt så mycket som möjligt är det viktigt att det inte blandas. Därför arbetar vi kontinuerligt med att förebygga felsorteringar.

Läs mer

Smart och smidig hantering av trä.

Bland det vanligaste avfallet inom lager och distribution är trä, oftast i form av lastpallar. Vi vet att det kan vara svårt att sortera just trä på rätt sätt. Ibland hamnar det som brännbart avfall och ibland läggs olika typer av trä, till exempel obehandlat trä och
och behandlat trä, i samma container. Vi hjälper gärna till att se över er verksamhet för att göra sorteringen smidigare och enklare. Vi informerar också er personal om hur man sorterar på rätt sätt.
Vanliga avfallstyper inom Lager och distribution
Logistikföretaget Strömberg

Logistikföretaget Strömberg har höga krav på avfallslogistiken

Visa Case direkt

Avfallsutrustning för lager och distribution.

Här hittar du vår avfallsutrustning – speciellt anpassad efter de behov som finns inom lager och distribution.