Vill du bli kund eller veta mer?
0771-545 000

Easycling för

restaurang och storkök.

När man jobbar med mat är hygienfaktorn extra viktig. Då är återvinning inget man ska behöva tänka på – den ska bara fungera och vara enkel, ren och fräsch. För att du ska slippa fundera på hur, var och när återvinningen ska ske tar vi fram en plan som passar dig, dina kollegor och din arbetsplats.

Smart och smidig återvinning.

Du får all utrustning du behöver och vi hämtar allt avfall utom hushållsavfallet. Hämtningarna sker efter ett anpassat schema, utifrån vad som passar bäst för just dig. Att du sen får allt på en och samma faktura gör det hela ännu smidigare.

Läs mer

Ren och fräsch hantering av avfall.

Vi ställer i ordning ett miljörum och ordnar med skötsel och service runt omkring – både för att återvinningen ska fungera så smidigt som möjligt och för att minimera risken för skadedjur. Vi erbjuder också miljörumstvätt, kärltvätt och skadedjurssanering.

Läs mer

Tjäna pengar när du återvinner.

Tack vare att våra miljöfordon kan samköra så mycket material som möjligt när vi väl är på plats blir transportkostnaderna lägre. Och eftersom alla lösningar anpassas efter din restaurang eller ditt storkök betalar du bara för precis de tjänster vi utför.

Läs mer

Enkel och smidig hantering av förpackningar.

Förutom matavfall uppstår det ofta stora mängder förpackningar i en restaurang eller ett storkök – fryst mat i wellpapplådor, mat i stora konservburkar eller matolja i dunkar av plast. Har du restaurang uppkommer det dessutom mycket förpackningar i glas, oftast flaskor
och burkar. Så länge dessa förpackningar är någorlunda rena från matrester går de att återvinna. Vi hjälper dig och din personal att sortera förpackningarna på ett enkelt och smidigt sätt, även i en stressig köksmiljö.
Vanliga avfallstyper inom Restaurang och storkök
Restaurang - Kleins Kitchen

Komprimatorer gör avfallshanteringen smidigare för Kleins Kitchen

Visa Case direkt

Avfallsutrustning för restaurang och storkök.

Här hittar du vår avfallsutrustning – speciellt anpassad efter de behov som finns inom restaurang och storkök.