Vill du bli kund eller veta mer?
0771-545 000

Easycling för

butiker.

Vare sig du jobbar i en livsmedelsbutik eller inom detaljhandeln finns det alltid avfall – wellpapp, plast och annat som behöver återvinnas. För att du ska slippa fundera på hur, var och när det ska ske tar vi fram en återvinningsplan som passar dig, dina kollegor och din butik.

 

 

Smart och smidig återvinning.

Vi hanterar allt ditt avfall och ser till att du får all den utrustning du behöver, oavsett storlek på din butik. Du får en kontaktperson som ser efter just dina behov och supporten är aldrig längre än ett telefonsamtal bort. Tiden du får över kan du ägna åt dina kunder.

Läs mer

Miljöprofilera din butik.

Att visa upp och informera om miljöarbetet engagerar besökare, lockar kunder och profilerar din butik på ett bra sätt. Oavsett om du jobbar i en livsmedelsbutik eller inom detaljhandeln hjälper vi dig gärna att skapa temadagar där vi berättar om vad just du och din personal gör för miljön.

Läs mer

Spara pengar när du sorterar.

Med tydliga skyltar och bra information blir det lätt att återvinna – och bara genom att sortera rätt kan din butik spara pengar. När du till exempel slänger en wellpapplåda i rätt behållare sparar du minst två till tre kronor åt ditt företag. I butiker med mycket material kan det bli upp till sexsiffriga belopp varje år.

Läs mer

Spara pengar på ditt matavfall.

I livsmedelsbutiker idag hanteras flera olika typer av matavfall. Vi ser till att din butik kan sortera både oförpackat matavfall, som till exempel frukt och grönt, och förpackat matavfall. Allt avfall går sedan till biogasutvinning
vilket gör att du sparar pengar då du slipper betala för avfallet som brännbart. Istället tas det om hand för en betydligt lägre kostnad, om någon kostnad alls, då det blir råvara för biogasproduktion.
Vanliga avfallstyper inom Butiker

Avfallsutrustning för butiker.

Här hittar du vår avfallsutrustning – speciellt anpassad efter de behov som finns i butiker.