Vill du bli kund eller veta mer?
0771-545 000

Easycling på kontoret –

vi kallar det för Green Office.

Oavsett om du sitter på ett stort eller litet kontor finns det alltid skräp – allt från returpapper och elektronik till förpackningar, glödlampor och batterier. Saker som behöver återvinnas, helt enkelt. För att du ska slippa fundera på hur, var och när det ska ske tar vi fram en lösning som passar dig, dina kollegor och din arbetsplats – vi kallar det för Green Office.

Ladda hem produktblad:

Spara tid när du återvinner.

Du får all utrustning du behöver och vi hämtar alla material efter ett anpassat schema, utifrån vad som passar bäst för just dig. Våra återvinningsmöbler kan placeras i anslutning till din arbetsplats, direkt uppe på våningsplanet. Vi kommer upp och hämtar, byter påsar och säckar och håller rent och snyggt runt möblerna.

Läs mer

Ett rent kontor med tydligt miljötänk.

För att du och dina kollegor ska kunna visa upp ert miljötänk och engagemang för omvärlden får ni statistik på all er återvinning. Men miljö handlar också om miljön på arbetsplatsen – att det känns rent och fräscht. Därför har vi tagit fram specialdesignade och diskreta återvinningsmöbler som smälter in på kontoret.

Läs mer

Tjäna pengar när du återvinner.

Tack vare att våra miljöfordon kan samköra så mycket material som möjligt när vi väl är på plats blir transportkostnaderna lägre. Och eftersom alla lösningar anpassas efter ditt kontor betalar du bara för precis de tjänster vi utför.

Läs mer

Smart och smidig hantering av förpackningar.

Förpackningar från kök och fikarum blir allt vanligare på kontoret. Och om man inte har en bra återvinningslösning för dem så hamnar de lätt i den vanliga soptunnan. Därför väljer de flesta av våra kunder att placera en
specialdesignad miljömöbel för olika förpackningar i anslutning till köket. Närheten gör att återvinningen ökar och man sparar pengar eftersom det blandade avfallet minskar.
Vanliga avfallstyper inom Kontor
Kontor - BDO Göteborg

Vi hjälpte BDO Göteborg att flytta till Skeppsbron

Visa Case direkt

Våra specialdesignade återvinningsmöbler.

Vi vet hur viktigt det är med ett rent och snyggt kontor. Därför har vi tagit fram en serie återvinningsmöbler som smälter in på kontoret och samtidigt gör sitt jobb – nämligen samlar på sig allt skräp.

  • Brooklyn Bin
  • Viking

Brooklyn Bin

Möbelserien Brooklyn Bin är inspirerad av den klassiska amerikanska soptunnan, men anpassad efter dagens moderna kontorsmiljöer.